Animal World Oudenbosch

Aquaja heeft afgelopen lente een mooi project gerealiseerd voor Animal World by Mulders, vestiging Oudenbosch. Dit project bestaat uit enkele vogelstellingen, een groot knaagdiereiland en een hamstereiland. De verblijven zijn allen aangepast zodat ze perfect aansluiten op de inrichting van de winkel en de overige bestaande dierenverblijven.

Animal World by Mulders heeft een vestiging in Bergen op Zoom en in Oudenbosch. De vestiging in Oudenbosch is niet zo maar een winkel met een oppervlakte van ruim 2.500 m2, met tevens een eigen dierenkliniek en een dogwash. Eigenaren Joop en René Mulders hebben met deze winkel een wereld vol dierenplezier gerealiseerd en Aquaja is dankbaar hier een onderdeel in te mogen vervullen.

 

De vogelstellingen zijn voorzien van onder andere stickers, LED verlichting en zijn afgewerkt in een unieke kleur (grafietzwart). Deze kleur komt ook terug in de bestaande volière, welke opnieuw bekleedt is.

Ook het grote knaagdiereiland en hamstereiland zijn in dezelfde kleur afgewerkt met decor panelen. Bij deze verblijven staat het dierenwelzijn op de eerste plaats en elke kooi heeft meer dan voldoende ruimte voor de dieren.

Wij danken eigenaren Joop en René voor de prettige samenwerking en kijken uit naar een vervolg in de toekomst.