Aquaja geen exposant op Dibevo-Vakbeurs 2017

Aquaja zal dit jaar voor het eerst in jaren niet aanwezig zijn als exposant op de aankomende Dibevo-Vakbeurs, welke op 8 en 9 oktober gehouden wordt. Dit is in lijn met de opgezette bedrijfsstrategie om de focus te leggen op verdere internationalisering van het bedrijf.

Op 18 en 19 oktober staat Aquaja voor het eerst op de AQUA 2017 beurs in Telford, Verenigd Koninkrijk. Logistiek gezien is het voor ons niet mogelijk om deze beurs te combineren met een deelname aan de Dibevo-Vakbeurs. Verder zal Aquaja volgend jaar als exposant deelnemen aan de Anido beurs te Kortrijk, België (25 & 26 februari 2018) en uiteraard aan de Interzoo beurs te Nürnberg, Duitsland (8-11 mei 2018).

Ondanks onze internationale groei blijft de Benelux een enorm belangrijke markt voor Aquaja. Dit is ook een van de belangrijkste redenen geweest om het afgelopen jaar te investeren in een nieuwe showroom gelegen in ons bedrijfspand te Echt. Een bezoek aan onze showroom is de perfecte gelegenheid voor winkeliers uit de Benelux om ons te bezoeken en om met eigen ogen onze producten en de mogelijkheden te bekijken. In de showroom kunnen wij bovendien uw winkel ter plekke in 3D tekenen: een uniek inzicht in hoe de winkel en de dierenverblijven eruit kunnen zien.

Wij ontvangen u dan ook graag in onze showroom en zien u graag terug op een van de aankomende beurzen waarin Aquaja wel deelneemt.

Voor een afspraak om onze showroom te bezoeken kunt u contact met ons verkoopteam opnemen via e-mail (danny@aquaja.nl of tom@aquaja.nl) of telefonisch via 0475-745500.