Aquaja neemt deel aan Aqua Telford 2017

Aquaja neemt deel aan de Aqua Telford 2017 vakbeurs in Engeland. Het zal voor Aquaja haar eerste deelname aan de Aqua Telford beurs zijn. In het verleden heeft Aquaja deze beurs meerdere malen bezocht en wij zijn ervan overtuigd dat deelname aan de Aqua Telford een belangrijke stap zal blijven in onze strategie om de Engelse markt te betreden.

Aquaja is wereldwijd bekend voor haar specialisme in winkelinrichting. In de komende jaren heeft Aquaja als groeistrategie om de Engelse markt verder te betreden en de Aqua Telford is een perfecte stap binnen deze strategie.

Aquaja is ervan overtuigd dat onze hoge kwaliteit en op maat gemaakte producten, welke scherp geprijsd zijn, zeer in trek zullen zijn op de Engelse markt. John Bowen is aangewezen als vertegenwoordiger binnen de Engelse markt en zal ervoor zorgen dat door middel van zijn kennis en ervaring gecombineerd met de kwaliteit van onze producten de klanten binnen de Engelse markt kunnen profiteren van onze hoge kwaliteit producten en service.

We hopen u te zien gedurende 18 en 19 oktober op standnummer G21.