Delbard Frameries

In de laatste week voor kerstmis heeft Aquaja voor Delbard Frameries een mooie installatie mogen plaatsen voor de tropische vissen. Delbard Frameries is gelegen in het uiterste Zuidwesten van België, vlakbij de Franse grens. Het is een winkel met een sterke, gerenommeerde naam in de regio. Naast een uitgebreid tuincentrum beschikt Delbard Frameries over een (huis)dieren afdeling en is het bedrijf continu bezig met het zoeken naar innovatieve mogelijkheden.

 

De samenwerking met eigenaar Eric Thonet en zijn team werd ervaren als zeer prettig en constructief. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een mooie, moderne look voor de inrichting van de tropische vissen afdeling en wederom een mooie referentie voor Aquaja in Wallonië. Zoals één van de medewerkers van het team het treffend samenvatte: ‘Dit is het mooiste cadeau dat we ons konden wensen voor kerst’. De door de aangebrachte LED verlichting op moderne wijze verlichte koven boven de stellingen maken het plaatje compleet en geven de Aquaja stellingen de professionele uitstraling die het verdiend.

    

In de toekomst staan er nog meer projecten op stapel bij Delbard Frameries en Aquaja zal hierin zeker haar steentje gaan bijdragen.