Florinand Saint-Flour

Aquaja is trots op haar samenwerking met het Franse tuincentrum Florinand. Afgelopen januari heeft Aquaja bij Florinand Saint-Flour een schitterend project mogen realiseren, te weten een geheel nieuwe tropische visafdeling inclusief planteneiland.

De nieuwe afdeling bestaat uit 7 aquariumstellingen van 130 cm, afgewerkt in antraciet aluminium. Alle aquariumstellingen zijn voorzien van onder andere JMB Led verlichting en een automatisch water verversingssysteem. Voor dit project is gekozen voor achterliggende biologische filters per compartiment. Zodoende heeft elk compartiment een individueel filter en is er geen risico op eventuele ziekteverspreiding.

  

Om de afdeling extra aantrekkelijk voor de klanten te maken zijn de aquariumstellingen voorzien van plexiglas koven, waardoor de aquariumstellingen een echte eyecatcher zijn in dit toch al zeer moderne tuincentrum.

Mevrouw Agnes Mulnet van Florinand geeft aan dat de samenwerking met Aquaja uitstekend verlopen is. “Reeds in het voortraject was de communicatie erg prettig en zeer direct. De lijnen waren kort en we kregen constant snel antwoord op onze vragen met betrekking tot het traject waarin onze order zich bevond en de aanstaande installatie. Ook tijdens de installatie van de stellingen was er sprake van een zeer prettige klik tussen ons eigen personeel en de monteurs van Aquaja. Dit heeft ertoe geleid dat we momenteel beschikken over een prachtige installatie, die een absolute eyecatcher vormt in onze winkel in Saint-Flour. Aquaja beschikt over zeer innovatie producten en technologieën, wat ons heeft doen besluiten om voor hen als leverancier te kiezen. Wij wilden een unieke uitstraling geven aan deze afdeling en meer klanten naar onze winkel in Saint-Flour trekken. Daar zal deze installatie van Aquaja absoluut aan bijdragen. Ook voor toekomstige projecten zien we daarom als Aquaja als preferred supplier.”

  

Aquaja is trots op de realisatie van dit project in Zuid-Frankrijk en is Florinand zeer dankbaar voor het vertrouwen in ons. Wij kijken uit naar de verdere samenwerking met de Florinand groep.