Heevis Eindhoven

Momenteel wordt de zaak geleidt door Jos en Cindy van Heeswijk en heeft Heevis 3 vaste medewerkers in dienst welke actief zijn op circa 500 vierkante meter verkoopvloer oppervlakte. De deskundigheid van het personeel ligt grotendeels aan de grondslag van dit succes. Naast de grote aquariumafdeling heeft Heevis ook een grote reptielen- en vijverafdeling.

Zeewaterafdeling


Het eerste gedeelte van het project was het inrichten van de zeewaterafdeling van Heevis. De ruimte welke beschikbaar was moest zo efficient mogelijk benut worden. Hiervoor heeft Aquaja de ruimte volledig op maat in 3D getekend.

Stelling-op-Maat-1 Stelling-op-Maat-2 Stellingwand-Heevis-3Stellingwand-Heevis

De verkoopruimte is vervolgens ingericht met 6 zeewater aquariumstellingen van 1,20 meter breed. De koralen en anemonen aquariums zijn op maat gemaakt en zijn geplaatst op een RVS meubel. De aquariums zijn ook voorzien van een koof. Al met al een ontzettend mooie en strakke zeewaterafdeling.

 

Zoetwaterafdeling


Na het succesvol inrichten van de zeewaterafdeling was het tijd voor de zoetwaterafdeling, bestaande uit 10 aquariumstellingen. In het midden van de afdeling staat een groot planteneiland voorzien van een keuken / inpaktafel. Een echte eyecatcher, maar ook enorm praktisch. De stellingen zijn voorzien van een open schapruimte voor het presenteren van producten.

Heevis_planteneiland Heevis_zoetwater Heevis_zoetwater2 heevis1

 

Terrariumafdeling

In 2015 heeft Heevis besloten de terrarium afdeling te vernieuwen met enkele stellingen van Aquaja.

Heevis Eindhoven_collage terraria

Wij willen Jos en Cindy en het team van Heevis enorm bedanken voor een erg prettige samenwerking. Neem vooral eens een kijkje op de website van Heevis. Ook is Heevis te volgen op Facebook.