Pets&Co Zanting kiest voor kwaliteit Aquaja

Bij de winkels van Pets&Co werken dierenspecialisten met jarenlange ervaring. Naast een grote liefde voor dieren beschikken zij over een grote deskundigheid ten aanzien van de verzorging en opvoeding van uw huisdier. In de Pets&Co winkels kunt u dus niet alleen terecht voor kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs maar ook voor informatie en advies.

Pets&Co Zanting Deventer is sinds de start in 1989 gevestigd in het Winkelcentrum Colmschate in Deventer en wordt gerund door Arjan Zanting, samen met zijn vrouw Miranda en zoon Stephan. Naast mede-eigenaar van deze winkel is Arjan ook directeur bij Pets&Co.

Pets&Co Zanting gaat uitbreiden en heeft Aquaja ingeschakeld om de nieuwe dierenverblijven te realiseren. Samen met Arjan heeft Aquaja alle wensen en behoeften uitgewerkt en zullen er nieuwe vogelstellingen, aquariumstellingen en een planteneiland geleverd worden.

De vogelstellingen zijn op maat en geheel naar behoefte van de klant gemaakt, zowel qua afwerking als qua afmetingen. Daarnaast zullen er 5 DL 107 aquariumstellingen welke voorzien zijn van een AWS-systeem gemaakt worden. Ook wordt de winkel voorzien van een strak en modern planteneiland.

Houdt onze Facebook en website in de gaten voor updates over dit project!