Testimonials » Aquaja Diamond Line

Testimonials

Wij zijn trots op het groeiend aantal Aquaja Diamond Line aquariums onder de liefhebbers. Bent u nog niet overtuigd? Bekijk hier dan enkele onafhankelijke verhalen van gebruikers van onze aquaria!

Lorenzo Lenaerts – Aquaja Diamond Line 400

Sinds de aankoop van mijn Aquaja Diamond Line 400 ben ik zeker dat ik een top aquarium in mijn bezit heb. Na een hoop stress met mijn vorige aquarium, wou ik zo snel mogelijk een oplossing zoeken. Toen viel mijn oog op de Aquaja Diamond Line en ik was meteen verkocht. Super mooie afwerking, zowel van het aquarium als het meubel en de sump. Wat ik ook erg handig vind, is dat er maar 2 leidingen in de overloop box zitten, waarbij de opvoer is ingebouwd in de afvoerleiding. De 2e leiding is de noodafvoer. Het is mijn eerste Aquaja aquarium, maar het zal zeker niet de laatste zijn.

Volg Lorenzo op Instagram!

Alex de Zwart – Aquaja Diamond Line 535

Ik ben super tevreden over het verloop van A tot Z. Snelle en heldere communicatie over producten, levertijden en wanneer de levering plaats zal vinden. Ook de levering is zeer correct en geheel als afgesproken. Goed verpakt en beschermd aangeleverd. Het aquarium is werkelijk prachtig en fantastisch afgewerkt. De installatie van het leidingwerk is een A-B-C’tje en spreekt voor zich. Ook de after-sales communiceert snel en handelt snel. Mijn volgende aquarium zal zeker weer een Aquaja worden!

Johan Kip – Aquaja Diamond Line XL

Na 2 jaar lang een zee aquarium te hebben gehad  is mijn oog gevallen op de Aquaja Diamond Line. Vooral omdat ik groter wilde heb ik gewacht op het uitkomen van het XL model, en op de dag dat deze uitkwam heb ik die ook meteen besteld. Ik ben zeer tevreden over het aquarium, goede verzending, goed verpakt en zeer goede communicatie over verzending en goede hulp achteraf bij het beantwoorden van vragen. Ook het product zelf heeft een goede afwerking en een goede bouw, vooral de onderkast met ruimte en de lay-out van de sump bevalt me heel erg. Kortom een mooi project, nu nog een complete lamp erboven en hij is helemaal klaar voor de komende 5 jaar

Barry Mulhuyzen – Aquaja Diamond Line XL