fbpx

Aquaja

Specialist in pet & aquatic shopfitting

Wie we zijn

Aquaja is een internationaal opererend bedrijf, gevestigd in Nederland, met meer dan 20 jaar ervaring in maatwerk winkelinrichting voor de presentatie van levende have.


Benieuwd naar wie we zijn en wat we doen? Bekijk hier boven onze bedrijfsvideo en ontdek in 2 minuten wie wij zijn!

Wat we doen

Wij produceren dierenverblijven voor de verkoop van tropische vissen, vijvervissen, reptielen, knaagdieren en vogels. De verblijven worden ontworpen en geproduceerd door onze ervaren specialisten met de focus op kwaliteit en uitstraling.

Uitgelicht project

Das Futterhaus heeft Aquaja de winkelinrichting voor hun kersverse flagship store laten bouwen; Das Futterhaus Pinneberg. Deze winkelinrichting bestaat uit een nieuwe aquariumafdeling en een nieuwe knaagdierafdeling. Wij wensen Das Futterhaus een mooie toekomst met deze nieuwe vestiging die groter is dan 1.000 m2 en meer dan 15.000 producten in het assortiment heeft!

Lees hier alles over dit schitterende project!

Waar we actief zijn

Wij zijn gevestigd in Echt (Nederland) en zijn actief binnen heel Europa en daarbuiten. Vanuit ons verkoopkantoor en met de steun van onze Franstalige, Duitstalige en Engelstalige vertegenwoordigers werken wij samen met internationale klanten.