fbpx

De 5 voordelen

Onderstaand tonen wij de 5 voordelen bij de aanschaf van een Aquaja Diamond Line aquarium. De Aquaja Diamod Line is een reeks van rimless aquariums, verkrijgbaar in 3 modellen, met prijzen startend vanaf slechts €795. Al onze aquariums worden geproduceerd door ervaren specialisten in onze eigen productiefaciliteit in Nederland.

Voordeel 1: Hoge kwaliteit kitnaden

Een van de belangrijkste kenmerken van de Aquaja Diamond Line is de kwaliteit van de kitnaden. Dankzij de extra dikke randen kunt u jarenlang op onze naden vertrouwen.

Voordeel 2: Geproduceerd in Nederland

Alle Aquaja Diamond Line aquariums worden door ervaren specialisten geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit in Nederland. Onze specialisten hebben veel ervaring in het produceren van grote en unieke aquariums. Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteit van onze aquariums garanderen.

Voordeel 3: Aluminium frame

De Aquaja Diamond Line wordt geleverd met een volledig gemonteerd, hoge kwaliteit meubel. Het meubel is 85 cm hoog waardoor er meer dan genoeg werkruimte is boven de sump. Het meubel is gemaakt van een geanodiseerd aluminium frame met stelpootjes en is afgewerkt met Perfect Gloss MDF-panelen.

Voordeel 4: Design

The Aquaja Diamond Line aquariums zijn hoge kwaliteit rimless aquariums met extra helder glas en een overloop van zwart glas. Het  meubel is voorzien van hoogwaardig Perfect Gloss MDF-panelen en wordt geleverd met een speciaal afwerkte, witte sump.

Voordeel 5: Prijs/kwaliteit verhouding

De hoge kwaliteit Aquaja Diamond Line aquariums zijn verkrijgbaar in 3 modellen met prijzen startend vanaf maar €795. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met u lokale dealer of een bericht sturen naar onze sociale media.