fbpx

01/21 Intratuin Halsteren

INTRATUIN HALSTEREN BREIDT UIT EN KIEST VOOR SAMENWERKING MET AQUAJA

Aquaja is trots om te melden dat we een hernieuwde samenwerking zijn aangegaan met Intratuin Halsteren. In samenwerking met De Haan Retail Support zullen wij in februari een geheel nieuwe dierenafdeling realiseren bij een van de grootste Intratuin vestigingen van Nederland.

Ondanks de corona pandemie gaat Intratuin Halsteren verbouwen en uitbreiden, met onder meer een geheel nieuwe dierenafdeling. De verbouwing, aangestuurd door De Haan Retail Support, gaat resulteren in een vernieuwend concept waarbij beleving centraal staat. Dit past geheel bij de uitstraling van Intratuin Halsteren, met maar liefst 25.000 m2 een van de grootste Intratuin winkels van Nederland.

In nauwe samenwerking met eigenaar Jan Willem Egas zal Aquaja een nieuwe aquariumafdeling realiseren, met liefst 12 aquariumstellingen en een planteneiland. Daarnaast zal de vijverafdeling worden voorzien van 6 visbassins én een grote showvijver van liefst 300×200 cm. Om het geheel compleet te maken mogen uiteraard de knaagdieren en vogels niet vergeten worden: ook zij zullen nieuwe, zeer ruim opgezette verblijven ontvangen.

Wij kijken uit naar een succesvolle realisatie en bedanken het gehele team van Intratuin Halsteren alvast voor hun vertrouwen in ons!