fbpx

02/20 Anido

Bezoek Aquaja op Anido 2020!

Op 16 en 17 februari vindt de 21e editie van Anido plaats en ook dit jaar zal Aquaja weer deelnemen aan de vakbeurs te Kortrijk, België. U kunt ons vinden op stand 275.

Professionals uit de pet care branche in de Benelux en Noord-Frankrijk treffen elkaar op Anido, en vinden hier alles wat zij nodig hebben voor hun huisdierenafdeling. Wij verwelkomen u graag op onze beursstand, waar onder meer de kwalitatief hoogwaardige winkelinrichtingen en dierenverblijven worden getoond; compleet uitgerust met energiezuinige en gebruiksvriendelijke opties.

Daarnaast kunt u bij ons onze nieuwe aquarium lijn zien: de Aquaja Diamond Line. De nieuwe en verbeterde Aquaja Diamond Line is verkrijgbaar in 3 modellen: Aquaja Diamond Line 275, Aquaja Diamond Line 400 & Aquaja Diamond Line 535. Voor meer informatie over de Diamond Line kunt u terecht op onze website: www.aquaja.nl/diamond-line/

Naast de winkelinrichting en de Diamond Line kunt u ook kennis maken met het revolutionaire filtersysteem van DyMiCo (www.dymico.com). Gedurende de beurs zal dit filtersysteem gedemonstreerd worden en is er een productspecialist aanwezig.

Ben u benieuwd naar de producten die wij voor uw winkelinrichting aan kunnen bieden, onze Diamond Line en de DyMiCo filters? Breng ons dan een bezoek op Anido 2020, stand nummer 275. Hier kunt u tevens onze nieuwe catalogus in ontvangst nemen!