fbpx

04/18: Au Comptoir du Jardinier

Au Comptoir du Jardinier zeer tevreden over samenwerking met Aquaja!
Aquaja heeft voor Au Comptoir du Jardinier de nieuwe dierenafdeling mogen bouwen. Au Comptoir du Jardinier is een groot en toonaangevend tuincentrum in Frankrijk. Wij zijn als Aquaja ook heel trots dat wij dit project hebben mogen verzorgen bij Au Comptoir du Jardinier.

Lees hieronder de geweldige review die wij hebben mogen ontvangen bij de evaluatie met Au Comptoir du Jardinier:

“Aquaja heeft in onze vernieuwde winkel nieuwe aquarium-, knaagdier-, reptielen- en vogelstellin​gen geplaatst. In totaliteit hebben wij voor meer dan 20 strekkende meter nieuwe stellingen ontvangen. Deze zijn geheel in antraciet kleur opgeleverd wat voor een geweldig eindresultaat heeft gezorgd!

Wij hebben het contact met Aquaja als enorm prettig ervaren. Het project heeft snel vorm gekregen door het snelle en kordate antwoorden van Aquaja op al onze vragen. De kwaliteit en de esthetiek van onze nieuwe stellingen zijn wat ons betreft nergens mee te vergelijken. Vanuit onze klantenkring ontvangen wij hierover ook vaak complimenten. Betreffende het onderhoud en verkoop zijn de stellingen van Aquaja echt perfect!

Mede door de nieuwe inrichting van Aquaja is er een nieuwe dynamiek ontstaan in onze winkel en dit heeft enorm bijgedragen aan de moderniteit van onze winkel. Aquaja heeft zich kunnen aanpassen aan alle vragen van onze zijde. De snelheid van werken, de aftersales en de kwaliteit van de afwerking van de installatie is echt superieur aan hun concurrenten.

Wij als Au Comptoir du Jardinier zijn zeer te spreken over de samenwerking met Aquaja. Daarom bevelen wij Aquaja altijd aan bij onze partners!”

Graag zouden wij namens Aquaja, Au Comptoir du Jardinier willen bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen in ons bedrijf en onze producten. Komende periode gaan wij nog meerdere projecten realiseren in Frankrijk voor diverse winkels.