fbpx

04/19: Beurzen 2020

Aquaja is blij om te melden dat wij volgend jaar wederom aanwezig zullen zijn op 2 belangrijke vakbeurzen: Anido 2020 & Interzoo 2020. Op 16 & 17 februari 2020 zijn we aanwezig in Kortrijk (België) voor de belangrijkste vakbeurs in de Benelux en Noord-Frankrijk: Anido.

Van 19 t/m 22 mei 2020 vindt de grootste vakbeurs ter wereld weer plaats in Nurnberg (Duitsland): Interzoo. Uiteraard zijn wij hier weer te vinden op onze vaste plek in hal 1 (stand 342).

Alhoewel beide beurzen pas volgend jaar zijn kunnen wij nu al beloven dat er enkele bijzondere innovaties geïntroduceerd zullen worden!

Ook zijn wij blij te melden dat wij dit jaar voor het eerst deel zullen nemen aan de Vivarium beurs. Gedurende 2 & 3 november 2019 zal het Autotron Rosmalen weer het toneel zijn voor de grootste hobby aquariumbeurs van de wereld.

Voor ons betekent deelname aan de Vivarium beurs de uitgelezen mogelijkheid om onze nieuwe Aquaja Diamond Line verder te introduceren en om de onbeperkte mogelijkheden van onze maatwerk aquaria te laten zien. Daarnaast biedt onze eigen stand ook de mogelijkheid om onze dealers beter te ondersteunen gedurende de beurs.