fbpx

04/21 Key Accountmanager France

Aquaja is zeer verheugd om wederom een nieuwe toevoeging aan ons team aan te kondigen: Christophe Quiri. Christophe zal binnen ons team gaan fungeren als Key Account Manager Frankrijk.

Christophe heeft enorm veel ervaring binnen de markt, met specifieke kennis van dierenverblijven en aquaria. Dit maakt Christophe een ideaal persoon om de positie van Aquaja op de Franse markt te versterken. Christophe zal verantwoordelijk zijn voor het binnenhalen van nieuwe relaties en het onderhouden van bestaande relaties met de nadruk op de grotere Franse winkelketens.

Christophe over zijn functie binnen Aquaja:
“Ik ben enorm blij om onderdeel te worden van Aquaja. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam binnen deze branche en krijg nu de mogelijkheid om onderdeel te worden van een team gefocused op innovatie, klanttevredenheid en dierenwelzijn. Ik kijk er naar uit om met nieuwe projecten aan de slag te gaan in deze unieke markt.”

Danny Janssen, CEO, over deze nieuwe aanwinst voor Aquaja:
We zijn erg blij om met Christophe samen te gaan werken. Met Christophe in ons team zullen wij onze strategie gericht op samenwerkingen met de belangrijkste winkelketens op de Franse markt verder ontwikkelen. In de vele jaren dat Christophe werkzaam is geweest in de sector heeft hij veel belangrijke technische kennis en verkoopervaring opgedaan. Dit zal zeker een voordeel zijn voor zijn werkzaamheden voor Aquaja.”

Aquaja, bekend als een van de belangrijke winkelinrichting producten gericht op de verkoop van levende have, heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt op de Franse markt. Mede hierdoor is de samenwerking met Christophe een welkome toevoeging aan het team. We kijken dan ook uit naar een zeer succesvolle samenwerking en wensen Christophe alle succes toe.