fbpx

07/21 Intratuin Halsteren

Project Intratuin Halsteren: een uniek kijkje achter de schermen

Het project bij Intratuin halsteren is er een waar wij bij Aquaja enorm trots op zijn. In samenwerking met De Haan Retail Support hebben wij in februari van dit jaar een geheel nieuwe dierenafdeling mogen realiseren bij een van de grootste vestigingen van Intratuin van Nederland. Hierbij zijn er maar liefst 12 nieuwe aquariumstellingen, een planteneiland, knaagdierverblijven, 6 visbassins en een showvijver van 300×200 cm geplaatst.

Bij het ontwerpen en realiseren van de dierenverblijven stond het dierenwelzijn voorop. Intratuin Halsteren heeft ervoor gekozen om voor veel ruimere verblijven te kiezen dan gebruikelijk om het welzijn van de dieren te garanderen. Zo zijn de knaagdierverblijven wel 2 keer groter dan normaal en voor de vogelverblijven is er gekozen om enkel met volières te werken waardoor de vogels veel meer ruimte hebben om te leven.

Middels bovenstaande video willen wij graag een uniek kijkje achter de schermen geven. Hierbij komen alle processen van dit project aan bod, van begin tot eind. Onze medewerkers leggen uit hoe de realisatie van zo een project eruit ziet en ook Jan Willem Egas, eigenaar van Intratuin Halsteren, licht toe hoe deze samenwerking verlopen is.

Wij kijken tevreden terug op dit project en willen De Haan Retail Support en Intratuin Halsteren bedanken voor de prettige samenwerking!