fbpx

09/19 Aquaja & CeramicNature

Aquaja & CeramicNature gaan samenwerken
Zeer verheugd zijn wij te mogen melden dat Aquaja de samenwerking aangaat met CeramicNature. CeramicNature is dé specialist in natuurgetrouwe decoraties zoals (maatwerk) achterwanden, decoraties, legholen en nog veel meer.

De producten van CeramicNature zijn exclusief en van hoogwaardige Europese kwaliteit. Hiermee sluiten deze naadloos aan op de kwalitatief hoogwaardige producten van Aquaja. Daarbij bestaat het assortiment van CeramicNature uit duurzame producten die lang mee gaan, gelijk aan het assortiment van Aquaja, en houden zij zich bezig met het milieu door samen te werken met lokale bedrijven om verpakkingsmaterialen te recyclen.

Meer weten over de producten van CeramicNature? Bekijk dan hier de brochure!

Als klant van Aquaja kunt u de producten van CeramicNature meenemen in de bestelling van uw winkelinrichting en maatwerk aquaria. De producten van CeramicNature worden hiervoor binnenkort toegevoegd aan de berekeningsmodule van Aquaja. Aquaja en CeramicNature zullen de handen ineenslaan om klanten altijd van een maatwerk oplossing te kunnen voorzien.

Uniek aan de achterwanden is dat deze zowel verkrijgbaar zijn in standaard afmetingen, modulair op te bouwen zijn maar tevens volledig op maat uit 1 geheel gemaakt kunnen worden. Hiermee bent u verzekerd van de perfecte en naadloze aansluiting van uw achterwand.

Aquaja kijkt er enorm naar uit om de band met deze veelbelovende leverancier te versterken, en de aquaria van haar klanten uit te rusten met de unieke op maat gemaakte achterwanden en decoraties van CeramicNature. Gedurende de Vivarium beurs op 2 en 3 november aanstaande kunt u op zowel onze stand als op de stand van CeramicNature terecht voor meer informatie over de producten en onze samenwerking. Daarnaast zal CeramicNature aanwezig zijn op de Dibevo Vakbeurs op 6 en 7 oktober.

Voor meer informatie over deze samenwerking en alle producten van CeramicNature kunt u contact met ons opnemen.