fbpx

10/21 Gamm Vert Monistrol

Aquaja realiseert nieuw project voor Gamm Vert Monistrol
Na de eerdere opgeleverde projecten in Montbrison en Brignais in 2019, zal Aquaja volgende week in Monistrol het 3e project voor Gamm Vert gaan installeren.

Volgende week zal het technisch team van Aquaja naar Zuid-Frankrijk gaan om de Gamm Vert vestiging in Monistrol te voorzien van nieuwe aquarium-, knaagdier-, en vogelstellingen. Zo wordt er voor bijna 12 meter aan wandstellingen, een volière en 2 koudwater bassins geplaatst.

Aquaja zal dus een geheel nieuwe dimensie gaan geven aan de levende have van deze winkel. Dit zal verzorgd worden in de welbekende Aquaja stijl. De klant heeft opnieuw voor Aquaja gekozen vanwege de innoverende oplossingen met betrekking tot de stijl van de stellingen, de korte fabricage- en levertijden en onze prachtige resultaten die behaald zijn met de oplevering van de winkels in Montbrison en Brignais.

Aquaja wil Gamm Vert bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar nog meer mooie samenwerkingen in de toekomst. Houdt onze social media in de gaten voor meer updates over dit project!