fbpx

11/18: Gamm Vert Estaires

Aquaja verzorgt winkelinrichting voor Gamm Vert Estaires

Aquaja heeft begin oktober de winkelinrichting voor de levende have van de nieuwe winkel Gamm Vert te Estaires mogen verzorgen. Nadat een delegatie van Gamm Vert zowel op de Anido beurs als op de Interzoo kennis had gemaakt met onze innovatieve maatwerk oplossingen, volgden begin juli de uitnodiging voor de eerste gesprekken op locatie in Frankrijk. Deze gesprekken verliepen in een zeer prettige sfeer en over en weer werd gezocht naar ideeën om van deze winkel een winkel te maken met een vooruitstrevend karakter.

 

Met name de strakke vormgeving, de nieuwe mat antraciet profielen van de stellingen en de reactiviteit van Aquaja gaven de doorslag. In een relatief kort tijdsbestek heeft Aquaja vervolgens de voorbereidingen getroffen om dit project gereed te maken, zodat op 14 oktober het project in Estaires opgeleverd kon worden. De innovatieve en duurzame oplossingen van Aquaja hebben een sterke rol gespeeld in dit project. Zo koos Gamm Vert voor de energie zuinige verwarming van de vissen stellingen, verlichting met duurzame LED lampen en filtering via luchthevels, hetgeen zal resulteren in aanzienlijke kostenbesparingen op het gebied van energie verbruik. Daarmee beantwoordt dit project aan de eisen en verwachtingen van deze tijd.

De inkoop verantwoordelijke namens Gamm Vert:
“Wij zochten voor onze nieuwe winkel in Estaires naar een partner die een eigentijds concept kon neerzetten en tegelijkertijd de esthetische en duurzame oplossingen van deze tijd kon bieden. Met Aquaja hebben we een dergelijke partner gevonden. Zij zijn in staat gebleken om in relatief korte tijd een prachtig resultaat op het gebied van winkelinrichting neer te zetten, waardoor de winkel in Estaires een ware eye-catcher geworden is voor de overige winkels van de Gamm Vert groep.”

 

Namens de directie willen wij de Gamm Vert organisatie hartelijk danken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking voorafgaand en tijdens dit project.