fbpx

01/19: Enorm project in Denemarken

Aquaja is op dit moment druk bezig met de productie voor een indrukwekkend project in Denemarken. Deze Deense tuincentrum keten zal haar nieuwste 4.000 m2 grote tuincentrum voorzien van alle laatste moderne technieken en heeft mede hierdoor gekozen voor de dierenverblijven van Aquaja.

Aquaja zal onder meer de gehele aquariumafdeling, vijverafdeling, terrariumafdeling en knaagdierafdeling volledig voorzien van kwalitatief hoogwaardige dierenverblijven.

De aquarium en vijverafdeling is ontworpen met de nieuwste innovaties en technieken. De vijver – en aquarium afdeling hebben samen een capaciteit van 30.000 liter. Al dit water wordt verplaatst ververst en verwarmd met de energiezuinige technieken speciaal door Aquaja ontworpen. Dit zal een enorme besparing opleveren voor onze klant.

De terrariumafdeling zal worden voorzien van 9 aluminium look stellingen en een schildpaddeneiland. De knaagdierafdeling zal bestaan uit een groot knaagdiereiland van 2 verdiepingen en 6 rennen. Alle verblijven op de knaagdierafdeling zullen van boven geopend zijn en voorzien worden van stickers voor een optimale leefomgeving en een natuurlijke uitstraling.

Aquaja zal dit project in januari opleveren, waarna de winkel medio maart haar deuren zal openen.