fbpx

11/18: Intratuin Deventer

Aquaja verzorgt winkelinrichting voor nieuwe vestiging Intratuin Deventer

Intratuin Nederland bouwt momenteel aan een prachtige nieuwe vestiging. Een omvangrijk tuincentrum van 10.740 vierkante meter, welke in maart 2019 haar deuren zal openen in de wijk Blauwenoord te Deventer. In april 2018 heeft Hendrik Vreeman, eigenaar van vier Intratuin vestigingen, Aquaja het groene licht gegeven om de winkelinrichting voor Intratuin Deventer te verwezenlijken.

De nieuwe vestiging van Intratuin Deventer, die zich op dit moment nog onder constructie bevindt, zal door Aquaja met genoegen voorzien worden van maar liefst 12.000 liter water aan aquariumstellingen, visbassins en een gigantisch plantenverkoopeiland. Elk ontworpen met alle denkbare opties. Intratuin Deventer heeft ook als een van de eersten gekozen voor Aquaja’s mat antraciete design in haar winkelinrichting.

Te beginnen met de aquariumstellingen, die zo’n 7,25 meter van de nieuwe vestiging in Deventer zullen beslaan. Deze worden door Aquaja geproduceerd met onder meer custom-made LED verlichting, een energiezuinig verwarmingssysteem, automatisch water verversingsysteem, Aquaja Bactiglass en fraaie bedrukte koven om het af te maken.
Een enorm plantenverkoopeiland met HDPE kunststof plantenrekjes, voorzien van krachtige LED verlichting en uitgerust met een praktisch keukenblok.
Om het voer voor de dieren vers te houden maakt Intratuin Deventer gebruik van een diepvriezer, waarvoor Aquaja een unieke en bijpassende ombouw mag maken.
Tot slot maar liefst zeven koudwater visbassins, die eveneens zullen worden geleverd met Aquaja’s custom-made LED verlichting, automatisch water verversingsysteem, bijbehorende afdeksystemen en stijlvolle vlonders als stootrand.

Aquaja werkt met veel voldoening deze grootse winkelinrichting, welke in december geplaatst zal worden. Aquaja wilt Hendrik Vreeman, Intratuin Nederland en het team van Intratuin Deventer bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Tevens wenst Aquaja hen allen veel succes met de opening van het nieuwe tuincentrum en veel voorspoed in de toekomst!