fbpx

02/19: Aquaja Innovations

Aquaja Innovations focust zich op innovaties in dieren- en aquariumbranche

Aquaja is trots om te melden dat zij een tweede BV opgericht hebben. In de laatste jaren heeft Aquaja vele innovaties doorgevoerd in haar producten. Om deze innovaties verder te ontwikkelen en te beschermen is Aquaja Innovations in het leven geroepen.

Aquaja Innovations wil de klant de mogelijkheid geven gebruik te maken van duurzame en ecologisch verantwoorde producten Behalve het milieuvriendelijke aspect kan het de klant ook nog een hoop geld besparen. Klanten zijn zich vaak niet bewust van de mogelijke besparingen die ze met duurzame producten kunnen realiseren. De besparing kan door de jaren heen enorm oplopen, wat ook te zien is in onze besparingscalulatie. Er zijn nog steeds klanten die TL-verlichting gebruiken, terwijl LED tot ongeveer 20% kan besparen zonder hier lichtkwaliteit aan te verliezen. Naast LED verlichting kan Aquaja Innovations de klant voorzien van meerdere besparingsmogelijkheden, zoals energiebesparende luchtpompen en verwarmingen.

Aquaja Innovations zal zich daarnaast ook focussen op Research & Development binnen de dieren- en aquariumbranche om zo verdere stappen in onze innovaties te maken.

Naast het aanbieden van deze oplossingen aan nieuwe klanten, kunnen wij natuurlijk ook onze bestaande klanten helpen. Ook voor deze bestaande klanten kunnen wij energie- en geld besparende oplossingen om oude producten te vervangen aanbieden.

Als u meer informatie wilt of wanneer u interesse heeft, kunt u contact opnemen met een van onze verkoopspecialisten.