fbpx

09/18: Aquaja & HVP Aqua

Aquaja kiest HVP Aqua als nieuwe LED leverancier
Aquaja is trots om te melden dat wij de samenwerking aangaan met Nederlandse LED leverancier HVP Aqua. Sinds Interzoo 2018 heeft Aquaja zich georiënteerd op een nieuwe leverancier die met name gespecialiseerd is in LED verlichting voor de winkelinrichting en huisvesting van levende have.

Samen met HVP Aqua heeft Aquaja een nieuwe LED verlichting ontwikkeld onder private label. Deze unieke Aquaja verlichting is speciaal aangepast op de wensen en behoeften van de gebruikers van onze stellingen. Dit uit zich onder meer in:

Tevens gaat Aquaja het volledige assortiment van HVP Aqua aanbieden bij de maatwerk aquaria, welke Aquaja verkoopt onder de naam “Aquaja Diamond”. Alle dealers zullen op zeer korte termijn ingelicht worden en de mogelijkheid krijgen om de lampen mee te bestellen vanuit het berekeningsprogramma.

Danny Janssen, directeur Aquaja: “Wij zijn in onze nopjes met HVP Aqua als nieuwe verlichtingspartner. HVP Aqua heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt als bedrijf. Zij hebben bewezen zeer vernieuwend te zijn en hierdoor zijn hun producten in kwaliteit gestegen. Zij kunnen daarom als beste voldoen aan de vraag die wij krijgen vanuit de markt en wij kijken uit naar een productieve samenwerking.”

Mocht u naar aanleiding van dit bericht interesse of vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op