fbpx

09/18: Fressnapf Remscheid

In de zomer van 2018 heeft Aquaja in opdracht van Jannes Fressnapf GmbH de complete winkelinrichting voor de nieuwe vestiging van de gigantische Duitse winkelketen Fressnapf, gelegen in Remscheid, geleverd.

Aquaja heeft in een vroeg stadium de wensen van de klant uitgetekend en vormgegeven. Fressnapf Remscheid heeft niet alleen doorlopende aquariumstellingen die zorgen voor een prachtig geheel, maar zij hebben ook een primeur te pakken met haar antraciet matte profielen. Deze kersverse tint uit Aquaja’s assortiment geeft de winkelinrichting een luxueuze uitstraling. Eveneens kan Fressnapf Remscheid zich de trotse eigenaar noemen van Aquaja’s unieke showbak. Dit alles gecombineerd met evenwichtige ontwerpen op de plexiglas koven boven de stellingen, zorgt voor het complete plaatje in het strakke design van deze nieuwe vestiging.

 

De duurzame en energiezuinige innovaties in de winkelinrichting van Aquaja, waar Fressnapf Remscheid nog jarenlang gebruik van zal kunnen maken, zullen het bedrijf een winstgevende toekomst bieden. Daarnaast draagt Fressnapf Remscheid bij aan bewuste en diervriendelijke oplossingen, door haar vogels in afzonderlijke verblijven te houden. Tevens een schitterende eyecatcher is het energiezuinige Induction Light boven het koraleneiland, verzorgd door Aqua ECO Store (www.aquaecostore.com)

Dhr. Jannes namens Jannes Fressnapf GmbH over de samenwerking met Aquaja:

“Wij zijn ontzettend tevreden over Aquaja. Zij hebben een uitstekende prestatie met top kwaliteit en installatie afgeleverd. Aquaja heeft volledig op onze wensen ingespeeld en zij hebben hetgeen dat wij graag wilden zeer snel gerealiseerd.
Alles viel binnen de gestelde termijnen en alle gemaakte afspraken zijn na gekomen.
Ook hun medewerkers zijn heel vriendelijk en erg attent.
Wij bevelen Aquaja aan, want alles past perfect en is gewoon helemaal super! En namens het bedrijf Fressnapf Remscheid: onze complimenten!
Als u interesse heeft, vraag Aquaja dan vooral naar een offerte, want het is een fantastisch bedrijf met producten voor een zeer goede en betaalbare prijs.”

Aquaja wilt de familie Jannes, het team van Fressnapf Remscheid en Jannes Fressnapf GmbH hartelijk bedanken voor deze succesvolle samenwerking en tevens bedanken voor het vertrouwen in het bedrijf en haar producten.