fbpx

Voorbereiding

Hartelijk gefeliciteerd met uw toekomstige Aquaja producten en hartelijk dank voor uw vertrouwen in ons. Alle producten worden geleverd en geïnstalleerd door ervaren medewerkers. Tijdens de levering & installatie zorgen onze monteurs ervoor dat alle producten op de juiste wijze worden geïnstalleerd. Zij verlaten uw winkel pas nadat alle producten volledig draaien en uw medewerkers de vereiste product uitleg inclusief onderhoudsplan hebben ontvangen.

Wij vragen u om aan een aantal voorwaarden te voldoen voordat onze monteurs de producten kunnen installeren:

Algemene regels

Afvoer

*Van toepassing bij: Aquariumstellingen, koudwatervisbassins, planteneilanden, plantenstelling.

Aanvoer

*Van toepassing bij: Aquariumstellingen, koudwatervisbassins, planteneilanden, plantenstelling.

Electriciteit

TIP: Men kan de verlichtingen van alle stellingen aansluiten op de schakelaar welke in verbinding staat met de overige verlichting van de winkel. Wanneer men het licht in de winkel uitzet, gaan alle verlichtingen in de stellingen ook automatisch uit.

*Van toepassing bij: Aquariumstellingen, koudwatervisbassins, planteneilanden, plantenstelling, vogelstellingen, terrariumstellingen en schildpadeilanden.

Verwarming op C.V. ketel

*Van toepassing bij: Aquariumstellingen en Plantenstellingen.

Blijkt bij levering dat aan de bovenstaande voorwaarden niet is voldaan, dan kunnen wij de stellingen helaas alleen maar afleveren. De prijzen blijven dan ongewijzigd. Alle extra werkzaamheden, materiaal en transportkosten zullen dan in rekening worden gebracht!