Behind the scenes: Diana

Wij vertrouwen op ons personeel om de kwaliteit die onze klanten van ons verwachten te leveren. Daarom zijn wij enorm trots op ons personeel en stellen wij hun graag voor. Vandaag praten we met Diana, een bekende stem voor klanten en leveranciers.

Wat is je naam?
Mijn naam is Diana Joosten.

Hoe oud ben je?
Ik ben 31 jaar.

Hoe lang werk je al bij Aquaja?
Ik ben in 2018 begonnen met mijn werkzaamheden bij Aquaja.

Wat is jouw functie binnen het bedrijf?
Mijn werkzaamheden binnen het bedrijf is Commercieel Medewerker Binnendienst. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en klanten. Hierbij ben ik ook verantwoordelijk voor de inkoop van alle producten. Naast de inkoop van alle producten zorg ik ook dat de offertes en de facturen opgesteld en verstuurd worden. Dagelijks ben ik bezig met het zoeken en onderhandelen naar de juiste leveranciers. Dit doe ik mede door analyses te maken van het inkoopproces zodat we altijd kunnen kijken naar verbeteringen.

Wat is jouw hoogtepunt bij Aquaja wat je nooit meer zal vergeten?
Wat ik niet meer kan vergeten tijdens mijn tijd bij Aquaja was de nieuwjaarsborrel! Deze was heel gezellig. Tevens heb ik recent een vast contract gekregen.

Wat zou je nog willen meemaken bij Aquaja?
Ik zou graag een keer mee willen gaan op installatie of iets dergelijks. Dit wil ik heel graag omdat ik graag wil zien en de kennis wil krijgen wat voor producten wij nu precies verkopen. Natuurlijk ga ik over de inkoop van alle materialen, en heb ik hier een idee bij. Maar ik ben heel benieuwd en geïnteresseerd hoe alles in elkaar gezet wordt en hoe dit proces eindigt.

Wil je nog iets kwijt?
Ik heb het heel erg naar m’n zin bij Aquaja. Het werk is interessant, de collega’s zijn super en ik ervaar geen dag als hetzelfde.