fbpx

Ons verhaal

Aquaja is een internationaal opererend bedrijf, gevestigd in Nederland, met meer dan 20 jaar ervaring in maatwerk winkelinrichting voor de presentatie van levende have. Wij produceren dierenverblijven voor de verkoop van tropische vissen, vijvervissen, reptielen, knaagdieren en vogels. De verblijven worden ontworpen en geproduceerd door onze ervaren specialisten met de focus op kwaliteit en uitstraling.

Onze producten zijn onderhoudsvriendelijk, maar bieden ook een extra dimensie voor een winkel: uitstraling! Onze verkoopoplossingen maken het mogelijk voor dierenwinkels om levende have op een verantwoorde manier te presenteren en zorgen er tevens voor dat een bezoek aan de winkel een echte belevenis wordt.

De producten van Aquaja zijn van een hoge kwaliteit, energiezuinig en zijn volledig op maat gemaakt. Deze kernwaarden van ons bedrijf worden internationaal erkend en gewaardeerd.

Ons werk is grotendeels gebaseerd op maatwerk en wordt volledig aangepast aan de wensen en behoeften van winkelketens en individuele winkeliers. Alle door ons gebruikte basis materialen en accessoires zijn van Europese oorsprong. De realisatie van een project duurt gemiddeld 4 tot 10 weken, van ontwerp tot realisatie. Alle producten worden volledig in eigen beheer geproduceerd.

Deze grondige voorbereiding van een project zorgen ervoor dat de installatiewerkzaamheden op locatie kort zijn: onze installatietijd op locatie bedraagt ongeveer 1 uur per stelling. Onze flexibiliteit, onze korte levertijden, onze geografische locatie dicht bij grote marken zoals Frankrijk en Duitsland en dicht bij de belangrijkste snelwegen en luchthavens, onze prijs-kwaliteit verhouding en onze after-sales service zijn allemaal kernwaarden van ons bedrijf.

Onze unieke producten kenmerken zich dus niet enkel door het gebruik van hoogwaardige materialen, de extra toegevoegde beleving maar ook door onze hoge service gerichtheid. Het resultaat hiervan is dat Aquaja een vertrouwde partner is voor internationale winkelketens en individuele winkeliers met verkoopoplossingen voor elke situatie.