Werken bij Aquaja

Wil jij onderdeel zijn van een gemotiveerd team en werken bij een innovatief en gemotiveerd bedrijf? U kunt bij ons vrijblijvend solliciteren op de volgende functies:

Productiemedewerker glasbewerkingsmachines
Als productiemedewerker glasbewerkingsmachines ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van onze automatische glassnijtafel, de slijpmachine en de wasmachine. Je draagt zorg voor de kwaliteit van het product.
Bekijk hier de volledige vacature

Technisch Monteur Interieurbouw
Als technisch monteur interieurbouw ben je vooral verantwoordelijk voor het opbouwen en afwerken van producten voor de huisvesting van levende have en bijkomende werkzaamheden.
Bekijk hier de volledige vacature

Monteur Buitendienst
Als monteur buitendienst ben je veelvuldig op pad om onze maatwerk oplossingen bij klanten te installeren, te onderhouden en eventueel reparaties uit te voeren. Hierbij ben je het gezicht van ons bedrijf bij de klant. Het is belangrijk de werkzaamheden efficiënt te plannen en uit te voeren. Het is belangrijk zowel goed zelfstandig als in samenwerking met collega’s te kunnen werken.
Bekijk hier de volledige vacature

Open Sollicitatie
Denk jij dat je binnen een andere functie van toegevoegde waarde kan zijn voor ons bedrijf? Dan zijn wij erg benieuwd naar jou verhaal!

Wil jij werken bij Aquaja? Neem dan contact met ons op!