fbpx

Service Monteur

Bedrijfsprofiel
Als producent van winkelinrichtingen / verkoopstellingen voor dierenspeciaalzaken en tuincentra leveren en installeren wij verschillende oplossingen voor de verkoop van onder andere aquarium- en vijvervissen, vogels, knaagdieren, aquariumplanten etc. (www.aquaja.nl)
Vanwege de nieuwe samenwerking met een Europees opererende winkelketen zijn wij per direct op zoek naar versterking van ons technische team: een (ervaren) servicemonteur voor onze vestiging in Echt (Zuid-Limburg).

De functie
Als servicemonteur ben je veelvuldig op pad om onze maatwerk oplossingen bij klanten te installeren, te onderhouden en eventueel reparaties uit te voeren. Hierbij ben je het gezicht van ons bedrijf bij de klant. Het is belangrijk de werkzaamheden efficiënt te plannen en uit te voeren. Het is belangrijk zowel goed zelfstandig als in samenwerking met collega’s te kunnen werken. De werktijden zijn wisselend en je zal regelmatig moeten overnachten (doordeweeks). De werkzaamheden zullen, naast Nederland, in diverse Europese landen plaatsvinden. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden en locaties is dit een zeer afwisselende baan.

Jouw profiel
– Je beschikt over een goed technisch inzicht;
– Je beschikt over een relevante vakopleiding;
– Je hebt 2 rechterhanden;
– Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit;
– Je hebt geen moeite met vroeg opstaan;
– Je bent flexibel en stressbestendig;
– Je werkt goed zelfstandig;
– Je beschikt over rijbewijs BE (vereiste);

Wij bieden
Aquaja biedt een informele en prettige werkomgeving met uitstekende en passende arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een zeer gemotiveerd team waar initiatief, doorzettingsvermogen en kwaliteit hoog gewaardeerd worden.

Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan je C.V. per mail naar danny@aquaja.nl

Gelieve geen sollicitaties per telefoon.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.